Particulier

Thuis of prive iets te vieren!

Anja 50 - 041013 (2) (Large)Een goede koffie staat voor een warm welkom. Uw vrienden, buren of familieleden voelen zich gewaardeerd wanneer ze een smaakvolle espresso of cappuccino voorgeschoteld krijgen.

Piaccino biedt particulieren de kans hun feest, jubileum of bruiloft te verfraaien met een ludieke mobiele espressobar. Enerzijds om de kwaliteit van en de passie voor goede koffie te delen, anderzijds om voor een deel het gastheerschap op uw feest te vergroten.

Of het nu gaat om een groot tuinfeest, Abraham of Sara festijn, buurtfeest, dagje uit met de sportvereniging, bruiloft, koperen- zilveren- of gouden jubileum of gewoon omdat een goede kop koffie een feest vervolmaakt.
Een uurtje Piaccino koffiebeleving is al te boeken vanaf  € 75,-.

Door de unieke uitstraling en relatief kleine afmetingen (L2.60 x H 1.82 x B 1.35) past Piaccino op bijna elke locatie, zowel binnen als buiten. Piaccino heeft een eigen verswatertank en gebruikt slechts één volledig vrije stroomgroep (16 ampère).

Uw eigen koffiebeleving uitstralen.
Naast het bovenstaande basisconcept kan Piaccino ook de bijbehorende producten, barista en Piaggio geheel aan uw wensen aanpassen.

– Uw gasten laten genieten van lekkernijen als brownies, stroopwafels, muffins of bonbons,
– Disposable cups bestempelen, handgemaakt, met uw eigen persoonlijke boodschap of beeld,
– Porselein of glazen serviesgoed,

– Biologisch pakket met o.a. houten roerstaafjes, biologisch afbreekbare
bekers, sojamelk en biologische koffiebonen.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of beschikbare data.

Piaccino voelt zich overal thuis !