Verhuur machines

24 februari 2018

M.i.v. dit voorjaar kunt u ook bij Piaccino een volautomatische koffiemachine huren voor uw evenement of (tijdelijke) ondersteuning van uw eigen capaciteit. Piaccino beschikt over meerdere WMF Presto machines voor dit gebruik. Informeer naar de mogelijkheden!


Rolmo’s Roots Rock

11 februari 2018
Piaccino - Koffie op Locatie - Rolmo Roots Rock

Rolmo’s Roots Rock VIII is geen “gewoon” muziek-festival ! Het is een beleving ! Alsof je met een teletijdmachine teruggekatapulteert wordt naar de jaren ’50. Denk aan vetkuiven, petticoats, blitse auto’s, stoere rockabilly’s en sexy rockabella’s…en een straffe espresso!


Fijne Feestdagen gewenst!

14 december 2017

Piaccino wenst u een hele fijne Kerst en jaarwisseling en ergens zien we elkaar weer onder het genot van een mooie kop koffie in 2018!


De zwartste koffie van Mañana

1 juni 2017

Vaak is je eerste behoefte zodra je ’s ochtends je tent, Fata Mañana, KarTent, caravan of camper uitrolt: koffie. Dat kan geregeld worden! En wel door Piaccino. Haal die overheerlijke bak met opstartelixer in de mooie Egyptische tent, het ‘Koffiehuis’!.


Rolmo’s Roots Rock weer 1e festival Piaccino!

10 februari 2017
Piaccino - Koffie op Locatie - Rolmo Roots Rock

Op zaterdag 25 maart begint het festivalseizoen in Zonhoven(BE) met een spetterend Rock & Roll festival waar Piaccino weer bij aanwezig zal zijn!


De zwartste koffie van Mañana

24 februari 2016

Ook in 2016 zal Piaccino weer zorgen voor de zwartste koffie tijdens het meest relaxte festival van Nederland, Mañana Mañana! Op Landgoed Enghuizen in Hummelo is plek voor de meest uiteenlopende muziek: van beenhard tot fluisterzacht.

 


Rolmo’s Roots Rock weer 1e festival Piaccino

14 november 2015
Piaccino - Koffie op Locatie - Rolmo Roots Rock

Op zaterdag 25 maart begint het festivalseizoen in Zonhoven(Belgie) met een spetterend Rock & Roll festival waar Piaccino weer bij aanwezig zal zijn!


Piaccino bij Challenge Triathlon Almere

4 augustus 2015

Piaccino zal tijdens de Challenge Triathlon in Almere aanwezig zijn in de VIP-tent gedurende beide wedstrijddagen op 12 & 13 september a.s.


Zol d’r nog koffie wean?

10 juli 2015
give-me-coffee-and-no-one-gets-hurt-2Piaccino zal ook dit jaar weer aanwezig zijn op de Crossbaan tijdens de Zwarte Cross 2015 zodat Tante Rikie zich niet hoeft af te vragen: ‘Zol d’r nog koffie wean? Ja dus!

Coffee in the Park!

24 maart 2015
Piaccino - Koffie op Locatie - Roots in the Park

John Hiatt met zijn band The Combo, The Dirty Aces, Marc Broussard en Piaccino zullen op 27 juni afreizen naar het Utrechtse Julianapark.


Rockabillykoffie !

19 januari 2015
Piaccino - Koffie op Locatie - Rolmo Roots Rock

Het 1e Festival van 2015 voor Piaccino zal zijn op 21 maart. Dan vind voor de vijfde maal het Limburgse rockabillyfeest Rolmo’s Roots Rock plaats in Zonhoven (BE). Naast vette muziek, een vintage market, barbier en records is er ook een heerlijke espresso van Piaccino!Koffie tijdens BMW presentatie

3 januari 2015
Piaccino - Koffie op Locatie - BMW Apeldoorn

Op 9 januari is de nieuwe BMW bij Simako-BDM in Elst te bewonderen en tijdens de presentatie/nieuwjaarsbijeenkomst zal Piaccino de koffie verzorgen tussen de motoren.


VerhalenWinter Amsterdam

3 december 2014
Piaccino - Koffie op Locatie - VerhalenWinter

In het weekend voor kerst, 20 en 21 december 2014, verrijst  op het Stenen Hoofd in Amsterdam een kleine verhalenenclave. Gedurende twee dagen vinden in de vertelyurt doorlopend voorstellingen plaats.  Overdag gericht op kinderen, ’s avonds speciaal volwassenen.
Piaccino zal tijdens deze 2 dagen zorgen voor een heerlijke warme kop koffie, chocolademelk of gluhwein.


Diepe Hel Holterberg Loop

30 september 2014
Piaccino - Koffie op Locatie - Diepe Hel Holterbergloop

Op 25 oktober zal Piaccino weer aanwezig zijn met een warme kop koffie voor de lopers en supporters tijdens de DiepeHelHolterbergLoop.


Open Bedrijven Dag Hengevelde

25 augustus 2014

Op zondag 7 september a.s. is er de 3e Open Bedrijven Dag in Hengevelde en Piaccino zal aanwezig zijn op het industrieterrein bij Beuving bestrating, de Tuinderij en EKH hekwerk met als thema tuin en terrasplein.


Piaccino in Westerpark

14 augustus 2014
Piaccino - Koffie op Locatie - Verhalen Festival
Zondag 17 augustus wordt voor de derde keer het Beeldenveld van de Westergasfabriek in Amsterdam omgetoverd tot een waar sprookjesparadijs.Het festival richt zich primair op kinderen tussen 4 en 12 jaar, maar ook voor peuters wordt een eigen programma gemaakt. Het Verhalenfestival is dan ook voor het hele gezin de ideale afsluiter van de zomervakantie!

Piaccino goes Reggae (Sundance)

5 augustus 2014
Piaccino - Koffie op Locatie - Reggae Sundance

Reggae Sundance viert dit jaar een jubileumeditie. Het reggaefestival vindt voor de 15e keer plaats en om die reden staat er een bijzondere show op het programma. Op zaterdag 9 augustus sluit het beroemde Britse Royal Philharmonic Orchestra de dag af, samen met voormalig UB40-leden Ali Campbell en Astro Wilson en de Jamaicaanse reggaezangers John Holt en Luciano


De zwartste koffie op de Cross

7 mei 2014
Piaccino - Koffie op Locatie

De zwartste koffie op de Zwarte Cross is verkrijgbaar op het crossterrein bij Piaccino!
Iedere dag van 10 tot 21 uur zijn we geopend voor een bakkie troost tussen de stofwolken!


Bevrijdingsfestival Leeuwarden

22 april 2014
Piaccino - Koffie op Locatie - Bevrijdingsfestival

Op 5 mei 2014 staan, naast de reeds bekend gemaakte artiesten Douwe Bob en Iris Kroes, onder andere DeWolff, de Handsome Poets en Beans and Fatback op het hoofdpodium.
Het Friese Poort-podium op het Oldehoofsterkerkhof wordt vanaf 13.00 uur ’s middags gevuld met een mix van pop, blues en rock.


Piaccino bij de Amstel Gold Race

29 maart 2014
Piaccino - Koffie op Locatie - Amstel Gold Race

Tijdens de Amstel Gold Race zal Piaccino aanwezig zijn in de voor iedereen gratis toegankelijke publiekstent aan de finishlijn. Op zondag kan er vanaf 11:00u ‘s morgens in Amstel Gold Race ambiance op grote schermen van de koers worden genoten. Om 11.43u, 14:26u en 16:08u kunt u de renners in levende lijve zien bij de doorkomsten over de finishlijn. Om 16.36u zullen de renners finishen.


Winteraanbieding

9 januari 2014
Piaccino - Koffie op Locatie - Winter

Aangezien het buitenseizoen voorbij is en de eerste festivals en markten van 2014 nog even op zich laten wachten wil ik een ieder de gelegenheid geven tegen een attractieve prijs kennis te laten maken met Piaccino tijdens de wintermaanden, 21 december t/m 31 maart. Klik op onderstaande document voor de details.
Winteractie_PDF


BMW presentatie bij Simako-BDM

2 januari 2014
Piaccino - Koffie op Locatie - BMW Apeldoorn

Op 3 januari is de nieuwe BMW R 1200 RT bij Simako-BDM in Elst te bewonderen. En tijdens de presentatie zal Piaccino de koffie verzorgen tussen de nieuwe BMW modellen.


Kerstinkopen bij Boots Shoes

8 december 2013
Piaccino - Koffie op Locatie - Boots

Op zondag 22 december zal Piaccino aanwezig zijn tijdens de Kerstkoopzondag bij Boots Shoes in Meppel. Genieten van een heerlijke kop koffie of warme chocolademelk tijdens het shoppen voor de Kerst.


Koffiemoment voor Zorgverzekeraar

28 november 2013
Piaccino - Koffie op Locatie - IZA

In de maanden november en december is Piaccino namens IZA onderweg om bij Gemeente- en Provinciehuizen medewerkers een koffiemoment aan te bieden en tevens in de gelegenheid te stellen zijn of haar vragen te stellen m.b.t. de zorgpolis voor 2014.
Zo waren we al in o.a. Assen, Maastricht, Harderwijk en Roosendaal en gaan we nog naar o.a. Amstelveen, Zeist, Tiel en Middelharnis.

Elke dag, overal, zetten mensen zich in voor Nederland. U doet dat bijvoorbeeld vanuit het onderwijs of een nutsbedrijf.
IZA biedt dé zorgverzekering voor werknemers bij de (semi)overheid. IZA staat voor keuzevrijheid, kwaliteit en méér dan verzekeren.


Diepe Hel Holterbergloop

23 oktober 2013
Piaccino - Koffie op Locatie - Diepe Hel Holterbergloop

Piaccino zal zaterdag 26 oktober aanwezig zijn bij de Diepe Hel Holterbergloop. De Diepe Hel Holterbergloop 2013 is een wegwedstrijd met afstanden van 1 km tot 10 Engelse mijl. Het parcours is exact en officieel opgemeten en is geheel geasfalteerd en verkeersvrij. Start en finish liggen op de Keizersweg ter hoogte van sporthal ’t Mossink waar ook Piaccino te vinden zal zijn. De verschillende afstanden starten tussen 13.00 uur en 14.40 uur.


Piaccino bij afsluiter festivalseizoen.

9 oktober 2013
Piaccino - Koffie op Locatie - Festyland

Traditioneel is Festyland de afsluiting van het festivalseizoen en Piaccino zal erbij zijn in Volkel. Met o.a. Racoon, The Opposites, DI-RECT, Handsome Poets, Great Minds, Alvaro, Don Diablo, Miss Montreal, Yello Claw, BZB, Beef!, Nielson & Band, Memphis Maniacs, Navarone, Poor John, The Heinoos en Bökkers belooft het een mooi feest te worden.


Piaccino op het Lerarencongres

3 oktober 2013

Op 8 oktober vindt Het Lerarencongres plaats, een congres van, voor en door de leraar. Een plek om te leren, kennis te maken met collega’s, inspireren, ideeën op te doen én te delen met andere leraren. Het congres vindt plaats op dinsdag 8 oktober 2013 van 10.00 tot 18.00 uur, bij ROC A12 en Piaccino zal in de feesttent zorgen voor een mooie kop koffie.


Piaccino op Zo. Festival

11 september 2013
Piaccino - Koffie op Locatie - Zo Festival

Het Zo. Festival is het enige brouwerij festival van Nederland, met te gekke artiesten en erg leuke activiteiten met een Bavaria twist.
En voor diegene die denkt: ‘Zo, nu eerst effe koffie’ zal Piaccino aanwezig zijn.


Stadsfeest Doetinchem

28 augustus 2013
Piaccino - Koffie op Locatie - Stadsfeest Doetinchem

Het Stadsfeest Doetinchem is het grootste gratis toegankelijke evenement van de Achterhoek. Van ‘s-ochtends tot ‘s-avonds worden op het Simonsplein en op diverse podia in o.a. het Mark Tennant Park, Grutstraat en Veentjes en zaterdag tijdens Bleekpop de meest uiteenlopende voorstellingen door regionale en (inter)nationale artiesten en gezelschappen gegeven.


Piaccino goes Glemmer Beach

15 augustus 2013
Piaccino - Koffie op Locatie - Glemmer Beach

De acts op de Mainstage dit jaar zijn van ongekende klasse met als absolute toppers Kane en Racoon. Ook de Handsome Poets, Kensington en Douwe Bob gaan het dak eraf spelen. Zangeres Michelle David zal met haar Lefties Soul Connection de boel laten swingen evenals een dag later de Memphis Maniacs.
Sun, Music & Fun op het strand van Lemmer!


Piaccino Naar Buiten !

17 juli 2013
Piaccino - Koffie op Locatie - Kia

Piaccino zal van 31 juli t/m 3 augustus deelnemen aan Naar Buiten 2013 op Landgoed de Schaffelaar in Barneveld.
Op de stand van KIA Motors Nederland zal Piaccino de koffie verzorgen voor alle belangstellende bezoekers van stand nr. A13
Het vakantiegevoel waait u er tegemoet.


Big Rivers Festival Dordrecht

11 juli 2013

BigRivers2013

De laatste drie dagen van het Big Rivers festival (12, 13 en 14 juli) staan compleet in het teken van muziek.

Op verschillende podia in hartje stad zullen ruim tachtig acts uit binnen- en buitenland optreden. Soul, funk, rock, jazz, ska, blues en latin. Op de website (www.bigrivers.nl) vind je de complete programmering.


Piaccino op Roots in the Park

22 juni 2013
Piaccino - Koffie op Locatie - Roots in the Park

Op 6 juli wordt het Utrechtse Julianapark voor één dag het muzikaal epicentrum voor iedereen die graag geniet van goede roots, folk, blues en soul in een ontspannen ‘parksfeer’. Piaccino zal de koffie voor haar rekening nemen.


Piaccino bij Triathlon Holten

18 juni 2013
Piaccino - Koffie op Locatie - Triathlon Holten

Holten maakt zich op voor alweer de 29ste Triathlon op donderdag 27, vrijdag 28 en zaterdag 29 juni 2013. In 2009 was de Holtense Triathlon-organisatie al eens gastheer van het Europees Kampioenschap. Ook komende editie belooft het, met het EK onder 23, weer een spektakel te worden. Piaccino zal alle 3 de dagen aanwezig zijn met de espressobar.


Höftedagen Hengevelde

5 juni 2013

HoftedagenDe komende 2 weekenden zal Piaccino de koffie verzorgen tijdens de Hoftedagen in Hengevelde. Beide weekenden zitten boordevol activiteiten, muziek en vermaak met optredens van o.a. Killer Queen, SLAM!FM, Gerard Ekdom, The Pianohouse, AlpenCasanovas, een Tirolermiddag maar ook Autorodeo en Trekkertrek.
Kortom, voor elk wat wil!


Zwolle Unlimited

24 mei 2013

Nicole et MartinTheaterplein Ter Pelkwijkpark pakt uit!

Van sprookjescircus tot flamenco, van sportclinics tot jeugdtheater en fantastisch poppenspel. Op het Theaterplein Ter Pelkwijkpark (bij het Kerkbrugje), presenteert een groot deel van de Zwolle Unlimited-partners zich aan het publiek.
Piaccino zal hier 4 dagen lang voor de koffiebeleving zorgen.


Pinksteren in Delfzijl

15 mei 2013
Piaccino - Koffie op Locatie - Pinksterfeesten Delfzijl

Het Pinksterweekend zal Piaccino actief zijn in Delfzijl tijdens de Pinksterfeesten. Op zowel zaterdag tijdens de Kramerie, zondag tijdens de Zotte Zondag op de Havenboulevard als maandag tijdens het Dijkfeest kan men genieten van een verse kop Espresso, Cappuccino of Caffe Latte tijdens de feestelijkheden.


Druk weekend

23 april 2013
Piaccino - Koffie op Locatie - Piaggio

Afgelopen zaterdag en zondag was Piaccino in actie bij de voorstelling van Koninklijk Zigeuner Orkest Roma Mirando tijdens Focus a Locus in Arnhem en op maandag tijdens de Boerenmaandag (zie foto) in Nijkerk.


Piaggio klaar voor gebruik

10 april 2013
Piaccino - Koffie op Locatie - piaggio

De Piaggio Ape is klaar voor gebruik en staat nu geparkeerd in Arnhem waar ook de 1e opdracht, Focus a Locus op 20 & 21 april, zal zijn.


Piaggio bijna klaar!

22 maart 2013
Piaccino - Koffie op Locatie - Piaggio

De Piaggio Ape is bijna klaar om als mobiele espressobar aan het werk te gaan. Hij staat nog bij Van Marrewijk in Boskoop waar de laatste hand wordt gelegd aan de elektra en afwerking met hout. Komende week komt hij naar Arnhem.


Stempels

14 maart 2013

But first coffee
Stempels voor papercups.
De eerste stempels voor de papercups zijn binnen en vervaardigd door Stefanie Rijs van Vormgeving met een staartje. Voor een indruk van haar werk en creativiteit zie : www.salutstefanie.blogspot.com. Wilt u ook een beker met uw eigen logo en/of tekst tijdens uw evenement, Piaccino kan het voor u leveren.


Piaccino bus

14 maart 2013

Met dank aan Uijt Den Boogaard Reclame, Ronald & Nick, IMG_0251in Nijmegen is de Renault Master in bedrijfskleuren geplakt.
Schitterend resultaat en mooie rijdende reclame!