Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Slide Piaccino - Kees van der Westen Kees van der Westen

Kees van der Westen

Zijn eerste apparaat was in Memphisstijl (‘Embezzler’), gevolgd door nog zo’n fifties-ontwerp: de rood-blauwe Delray deluxe die hij van oude onderdelen maakte voor zijn examen industriële vormgeving. Krap 30 jaar later is Kees van der Westen The King als het gaat om het bouwen van espressomachines. Overal vind je zijn ¬Espressonistic Works: van espressobars in New York, Londen en Barcelona tot het Australische Sydney.
Aan de Kees van der Westen koffiemachine die je tegenwoordig kan bestellen ging jarenlang aan werk vooraf. Het is het resultaat van keer op keer weer nieuwe verbeteringen die werden doorgevoerd, niet alleen op vlak van kwaliteit, maar ook voor wat het design betreft.
Aan het einde van het jaar 1985 was de Delray deluxe de eerste machine van het merk Kees van der Westen welke kon worden verkocht. De daarop volgende jaren werd er verder geïnnoveerd. Kees van der Westen stond er inmiddels in het jaar 1988 om bekend kwalitatieve machines met een exclusief kantje te ontwikkelen. Deze exclusiviteit uitte zich onder meer in de vaak oogstrelende en erg bijzondere designs. Door de jaren heen werd de Kees van der Westen pistonmachine een begrip in de (semi)professionele wereld.
In 1994 volgde de Mistral en in 2001 werd de 1e Mirage afgeleverd. In 2008 volgde de introductie van de Speedster en vier jaar later verscheen de Spirit welke eigenlijk niets meer of minder is dan de grote, commerciële uitvoering van de Speedster.

Piaccino - De Wolfsberg

Een Kees van der Westen koffiemachine, absolute topkwaliteit

Een koffiemachine van Kees van der Westen gebruiken zorgt er voor dat je altijd bent verzekerd van de best mogelijke kwaliteit en duurzaamheid en wordt steeds geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitseisen en maakt het mogelijk om in eender welke situatie een perfect kopje koffie te realiseren. De fantastische kwaliteit van dit merk zorgt er helaas wel voor dat je in het hogere prijssegment dient te zoeken. Een koffiemachine van Kees van der Westen kopen gaat dus altijd gepaard met een stevig prijskaartje, maar je krijgt er wel een ongekende kwaliteit en duurzaamheid voor in de plaats.

De Mirage koffiemachine

De Mirage is een koffiemachine met een dubbele boiler: één voor stoom en theewater en de andere voor zowel ‘lange’ koffie als stroperige espresso. Deze indrukwekkende koffiemachine staat zeer hoog aangeschreven en heeft het uiterlijk van een Ferrari. Niet alleen vanwege het design, maar ook door z’n technische kwaliteit en perfecte, met de hand verrichte, afwerking.

Meer informatie:   https://keesvanderwesten.com