KOFFIE CARAVAN

De Belgische Constructam caravan is een eyecatcher op ieder evenement en u haalt een bijzonder compacte en compleet toegeruste espressobar met (SCAE) gecertificeerde barista in huis.

De koffiecaravan is een uitstekende aanvulling op het reeds bestaande aanbod van dranken en snacks of vervanging van het schenken van de kop filterkoffie. Met het aanbieden van o.a. espresso, cappuccino, latte macchiatio, flat white of een cafe Americano geeft u nog meer toegevoegde waarde aan uw evenement en de perfecte kop koffie zal uw gastheerschap op het evenement vergroten. Mensen voelen zich gewaardeerd en welkom wanneer ze een smaakvolle espresso of cappuccino geserveerd krijgen.
De Contructam Koffie Caravan van Piaccino staat voor kwaliteit in koffiecatering, of beter gezegd koffiebeleving, door heel Nederland, Belgie en Duitsland en op iedere gewenste locatie !

Flexibiliteit

Door de unieke uitstraling en relatief kleine afmetingen (L5.00 x H 2.70 x B 2.10) past de Contructam koffiecaravan op bijna elke locatie. De koffiecaravan heeft z’n eigen verswatertanks en gebruikt slechts één volledig vrije stroomgroep 230v (16 ampère).
Koffiecapaciteit: tussen de 120 – 140 koppen koffie / thee per uur.

Piaccino maakt in alle mobiele espressobar versies gebruik van de Kees van der Westen Mirage espressomachine. Deze handgemaakte Nederlandse espressomachine is zowel in afwerking als functioneren van een ongekend niveau. De Mirage is in staat om temperatuur en druk onder alle omstandigheden stabiel te beheersen, een onmiskenbaar ingrediënt voor de perfecte espresso.

Vanuit de Constructam koffiecaravan maken we de heerlijkste koffies:
– Espresso (Solo of Doppio)
– Espresso Machiatto
– Cortado
– Cappuccino
– Koffie Americano
– Flat White
– Latte Machiatto
en nog veel meer….

Standaard beschikt de koffiecaravan ook over een thee assortiment met 12 smaken en  Chai Latte. Op verzoek kunnen we hier bv verse munt en/of gemberthee aan toevoegen.

Het is ook mogelijk om koffies met alcoholische dranken te schenken op een besloten bijeenkomst. Denk hierbij aan Dokkumer koffie (Berenburg) of Cappuccino met Licor43.
Dit dient wel bij de aanvraag kenbaar gemaakt te worden.

Naast de diverse variëteiten in koffie schenkt Piaccino warme chocolademelk tijdens de koude winterdagen of Iced Cappuccino als het buiten zomers warm is vanuit de koffiecaravan.
Dit dient wel bij de aanvraag kenbaar gemaakt te worden.

Uiteraard kunnen we het assortiment uitbreiden met gepaste zoetigheden als brownies, koeken, petitfours, stroopwafels of bonbons. Of heerlijke Italiaanse Dolci Baci, gemaakt van amandelspijs, in diverse smaken.

Uw eigen koffiebeleving uitstralen.

Naast het bovenstaande basisconcept kan Piaccino ook de bijbehorende producten, barista en koffiecaravan geheel aan uw huisstijl aanpassen.

  • Sloven en shirt/blouse laten bedrukken met uw logo,
  • Disposable cups bedrukken met uw logo of boodschap,
  • Biologisch pakket met o.a. houten roerstaafjes, biologisch afbreekbare bekers, soja en/of havermelk en biologische koffiebonen,
  • Koffiecaravan met uw eigen tekst, logo, afbeelding of slogan. U kunt de Constructam geheel naar eigen smaak laten bestickeren of voorzien van magneetborden met uw logo/tekst.

Of het nu op uw beursstand, de achtertuin, de hal van een kantoorpand, op een festivalterrein, uw winkel, in een bedrijfshal of bij u in de showroom is;
Piaccino voelt zich overal thuis!