PIAGGIO APE ESPRESSOBAR

De Italiaanse Piaggio Ape is een eyecatcher op ieder evenement en u haalt een bijzonder compacte en compleet toegeruste espressobar met (SCAE) gecertificeerde barista in huis.
En een goede koffie staat voor een warm welkom.

Met het aanbieden van o.a. espresso, cappuccino, latte macchiatio, flat white of een cafe Americano geeft u nog meer toegevoegde waarde aan uw evenement en de perfecte kop koffie zal het gastheerschap op uw evenement vergroten.
De Piaggio Ape van Piaccino staat voor kwaliteit in koffiecatering, of beter gezegd koffiebeleving, door heel Nederland, Belgie en Duitsland en op iedere gewenste locatie !
Bedrijfsfeest, congres, productpresentatie, beursstand, (her)opening, open huis, open dag(en) of gewoon bruiloft of bij u in de tuin; voor uw gasten kan Piaccino een versbeleving creëren.

Flexibiliteit

Door de unieke uitstraling en relatief kleine afmetingen past de Piaggio op bijna elke locatie, zowel binnen als buiten:
Piaggio afmetingen gesloten: 260 x 135 x 182 (L x B x H)
Piaggio afmetingen geopend: 340 x 195 x 220 (L x B x H)
Capaciteit: tussen de 120 – 140 koppen koffie / thee per uur
De Piaggio heeft z’n eigen verswatertank
De Piaggio vraagt slechts één vrije stroomgroep 230v (16 ampère).

Piaccino maakt in alle espressobar versies gebruik van de Kees van der Westen Mirage espressomachine. Deze handgemaakte Nederlandse espressomachine is zowel in afwerking als functioneren van een ongekend niveau. De Mirage is in staat om temperatuur en druk onder alle omstandigheden stabiel te beheersen, een onmiskenbaar ingrediënt voor de perfecte espresso.

Vanuit de Piaggio Ape espressobar maken we de heerlijkste koffies:
– Espresso (Solo of Doppio)
– Espresso Machiatto
– Cortado
– Cappuccino
– Koffie Americano
– Flat White
– Latte Machiatto
en nog veel meer….

Standaard beschikt de Piaggio ook over een thee assortiment met 12 smaken en  Chai Latte. Op verzoek kunnen we hier bv verse munt en/of gemberthee aan toevoegen.

Het is ook mogelijk om koffies met alcoholische dranken te schenken op een besloten bijeenkomst. Denk hierbij aan Dokkumer koffie (Berenburg) of Cappuccino met Licor43.
Dit dient wel bij de aanvraag kenbaar gemaakt te worden.

Naast de diverse variëteiten in koffie schenkt Piaccino warme chocolademelk tijdens de koude winterdagen of Iced Cappuccino als het buiten zomers warm is vanuit de mobiele espressobar.
Dit dient wel bij de aanvraag kenbaar gemaakt te worden.

Uiteraard kunnen we het assortiment uitbreiden met gepaste zoetigheden als brownies, koeken, petitfours, stroopwafels of bonbons. Of heerlijke Italiaanse Dolci Baci, gemaakt van amandelspijs, in diverse smaken.

Uw eigen koffiebeleving uitstralen.

Naast het bovenstaande basisconcept kan Piaccino ook de bijbehorende producten, barista en Piaggio geheel aan uw huisstijl aanpassen.

  • Sloven en shirt/blouse laten bedrukken met uw logo,
  • Disposable cups bedrukken met uw logo of boodschap,
  • Biologisch pakket met o.a. houten roerstaafjes, biologisch afbreekbare bekers, soja en/of havermelk en biologische koffiebonen,
  • Piaggio met uw eigen kleur, tekst, logo, afbeelding of slogan. U kunt de Piaggio geheel naar eigen smaak laten bestickeren of zelfs helemaal laten wrappen of voorzien van magneetborden met uw logo/tekst.

Of het nu op uw beursstand, de achtertuin, de hal van een kantoorpand, op een festivalterrein, uw winkel, in een bedrijfshal of bij u in de showroom is;
Piaccino voelt zich overal thuis!

Piaccino
Heezen Mode Varsseveld