MOBIELE KOFFIEBAR

Piaccino beschikt over verschillende mobiele espressobars met afwijkende afmetingen. Voor elk evenement is er wel een passende mogelijkheid.
Al onze espressobars zijn voorzien van een Kees van der Westen Mirage of Speedster  espressomachine en professionele Fiorenzato ‘Grind-on-Demand’ koffiemolens en worden bediend door een (SCAE) gecertificeerde barista.

Met het aanbieden van o.a. espresso, cappuccino, latte macchiatio, flat white of een cafe Americano geeft u nog meer toegevoegde waarde aan uw evenement en de perfecte kop koffie zal uw gastheerschap op het evenement vergroten. Mensen voelen zich gewaardeerd en welkom wanneer ze een smaakvolle espresso of cappuccino geserveerd krijgen.

Flexibiliteit

De mobiele koffiebar is flexibel in zijn afmetingen.
De kleinste afmeting is 1.60 m X 0.9 m en past dus door elke deur en in elke lift.
We kunnen hierna varieren van 1,6 meter, 3,2 meter tot 4,8 meter breed.
Bij de 2 grotere maten kunnen we dan met 2 espressomachines werken. Of we kunnen een deel van de bar inrichting voor zoete of hartige hapjes.
De bar kan zowel buiten (event) als binnen (beursstand) opgesteld worden en is voorzien van een eigen watervoorziening.
Als u zorgt voor een stroomaansluiting en een mooie locatie dan doen wij de rest!

Vanaf de mobiele koffiebar maken we de heerlijkste koffies:
– Espresso (Solo of Doppio)
– Espresso Machiatto
– Cortado
– Cappuccino
– Koffie Americano
– Flat White
– Latte Machiatto
en nog veel meer….

Standaard beschikt de mobiele koffiebar ook over een thee assortiment met 12 smaken en Chai Latte. Op verzoek kunnen we hier bv verse munt en/of gemberthee aan toevoegen.

Het is ook mogelijk om koffies met alcoholische dranken te schenken op een besloten bijeenkomst. Denk hierbij aan Dokkumer koffie (Berenburg) of Cappuccino met Licor43.
Dit dient wel bij de aanvraag kenbaar gemaakt te worden.

Naast de diverse variëteiten in koffie schenkt Piaccino warme chocolademelk tijdens de koude winterdagen of Iced Cappuccino als het buiten zomers warm is.
Dit dient wel bij de aanvraag kenbaar gemaakt te worden.

Uiteraard kunnen we het assortiment uitbreiden met gepaste zoetigheden als brownies, muffins, koeken, petitfours, stroopwafels of bonbons.
Of heerlijke Italiaanse Dolci Baci, gemaakt van amandelspijs, in diverse smaken.

Uw eigen koffiebeleving uitstralen.

Naast het bovenstaande basisconcept kan Piaccino ook de bijbehorende producten, barista en koffiebar geheel aan uw huisstijl aanpassen.

  • Sloven en shirt/blouse laten bedrukken met uw logo,
  • Disposable cups bedrukken met uw logo of boodschap,
  • Biologisch pakket met o.a. houten roerstaafjes, biologisch afbreekbare bekers, soja en/of havermelk en biologische koffiebonen,
  • Koffiebar voorzien van uw eigen tekst, logo, afbeelding of slogan. U kunt de koffiebar geheel naar eigen smaak laten bestickeren.

Of het nu op uw beursstand, de achtertuin, de hal van een kantoorpand, op een festivalterrein, uw winkel, in een bedrijfshal of bij u in de showroom is;

Piaccino voelt zich overal thuis!

 

 

Piaccino Koffiebar
Piaccino Koffiebar