Piaccino heeft over de afgelopen jaren op diverse evenementen gestaan en voor diverse bedrijven en instellingen de koffie mogen verzorgen tijdens hun event.
Hieronder een korte impressie van de opdrachten en opdrachtgevers.

Een overzicht van opdrachtgevers waarmee wij prettig samenwerken:

Voor Stichting Pensioenfonds ABP mochten we tijdens o.a. de Invictus Games en NOT beurs de koffie verzorgen .

BAM

Voor BAM Bouw & Techniek in Groningen mochten we de koffie en warme choco verzorgen tijdens de ‘Kerst drive thru’ in Corona-tijd!

Heezen Mode Varsseveld

Voor Heezen Mode mogen we tijdens hun klantenavonden meermaals per jaar de koffie verzorgen terwijl bezoekers genieten van een spreker of modeshow!

Summery Cosmedical Group

Voor Summery Cosmedical Group, bekend van merken als Cenzaa, Mayee & IK Skin Perfection, zijn we regelmatig aanwezig op hun Summer- en Autumn Fair of tijdens de Sinterklaas- of Kerst Drive Thru.

Amstel Gold Race

Zowel tijdens de Tourversie op de zaterdag als tijdens de klassieker op de zondag is de Piaggio op de finish in Berg en Terblijt aanwezig.

BOL.com

Namens KoffieMax mochten we 2 weken lang de nieuwe Biologische koffie voor BOL.com aan de medewerkers introduceren vanuit de Piaggio in de centrale hal.

Zwarte Cross

Namens de Feestfabriek AKG mogen we tijdens de Zwarte Cross, het blijft een fenomeen, en Manana Manana, het meest relaxte festival, als publiekscateraar de koffie verzorgen voor Tante Rikie en alle andere dorstige bezoekers!

NOC*NSF Papendal

Voor NOC*NSF mochten we zowel bij gelegenheid op Papendal als tijdens het Olympic Festival in Scheveningen de koffiepartner zijn.

Voor promoter en festival organisator LoudNoise zijn we de koffiepartner tijdens events als Dynamo, Into the Grave en Oktober Metalfesst!

Challenge Triathlon Almere-Amsterdam

Piaccino mag al jarenlang de espressobar leveren bij de Start & Finish in de VIP-tent van de Challenge Almere Amsterdam Triathlon op de Esplanade in Almere.

Bevrijdingsfestival

Zowel op het Bevrijdingsfestival in Wageningen als in Leeuwarden kun je genieten van een mooie koffie bij een Piaccino espressobar.

CHIO Rotterdam

Al enkele jaren is de Piaggio van Piaccino een vertrouwde aanblik op het CHIO in Rotterdam in het Kralingse Bos.

Strade Bianchi Achterhoek

Zowel bij de start ‘s ochtends vroeg vanuit het Openluchttheater in Lochem als onderweg bij de verzorgingspost is Piaccino aanwezig om de gravelrijders van een espresso te voorzien.
SBA kenmerkt zich door de sportieve uitdaging van het parcours en de feestelijke, ongedwongen sfeer op de verzorgingsposten en in het openluchttheater

Glemmer Beach Lemmer

4 Dagen op het strand in Lemmer, voetjes in het water, bbq aan, lekkere muziek en een mooie koffie. Drankje in de hand, beentjes van de (zand) vloer en uitkijken over het IJsselmeer, veel beter wordt het gedurende het jaar niet meer.

Festival Op 't Eiland

‘t Eiland staat de hele week bol van theater en muziek, met elke dag optredens op het Waalpodium (fenomenaal uitzicht inclusief) en dj-collectieven om mee te dansen in de Club de Ville en op het strand. Heerlijk om hier de koffiebar te mogen doen!

Drentsche Golf & Country Club

Op de Drentsche Golf & Country Club mogen we tijdens de Rabobank BusinessCup 6 x per jaar de koffie verzorgen op hole 1 tijdens de afslag!